Myter och sanningar om Artros

Myter och sanningar om artros, 23 september

Myter och sanningar om folksjukdomen Artros. C:a 800 000 av befolkningen i Sverige beräk-nas ha sjukdomen artros. Jon Lampa, reumatolog, Karolinska Sjukhuset, föreläser och svarar på frågor, onsdag den 23 september kl. 14.00–15.30. Inträde: Gratis för medlemmar, icke-medlemmar 50 kr. Eller teckna medlemskap på plats. Jubileumspris 100 kr för ny medlem för 1/10 till 31/12 2015 samt hela 2016 i Reumatikerförbundet, och gratis inträde till föreläsning-en! Föreläsningen sker i samarbete med PRO-föreningarna i Järfälla och Upplands-Bro samt ABF Norra Storstockholm.

Lokal Folkets Hus Kallhäll, 14.00-15.30

Ett aktivt