Vad gjorde vi under jubileumsåret 2015. Läs verksamhetsberättelsen!

Verksamhetsberättelse

Styrelsen för reumatikerföreningen Järfälla Upplands-Bro får härmed avge berättelse för verksamhetsåret 2015.

"Ett stort tack till alla ledare som har engagerat sig under året, och er vilja att fortsätta. Artrosmötet med PRO och vår framgångsrika medlemsrekrytering samt julbordet var årets absoluta höjdpunkter.

Ett stort tack också till Järfälla och Upplands Bro Kommun för bidrag till verksamheten.Även tack till Reumatikerförbundet, Reumatikerdistriktet och ABF Norra Storstockholm.

Välkomna alla nya medlemmar"

Läs hela verksamhetsberättelsen genom att klicka på bilagan nedan.