Om oss

Reumatikerföreningen Järfälla-Upplands Bro finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen.

Vår uppgift är att sprida information och att på lokal nivå vidta åtgärder som kan underlätta för oss reumatiker och andra rörelsehindrade.

Föreningen är representerad i HSO - Handikappförbundens Samarbetsorgan och Tillgänglighetsråden i Järfälla och Upplands-Bro.

REUMATIKERFÖRENINGENS MÅLSÄTTNING ÄR:

Att hålla kontakt med medlemmarna
Att hjälpa medlemmarna att skaffa sig kunskap om sin sjukdom och möjligheter att förbättra sin situation.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Reumatikerföreningen Järfälla/Upplands Bro är en av 200 reumatikerföreningar som är ansluten till Reumatikerförbundet.

Föreningen bildades den 1 november 1977 och har i dag ca 450 medlemmar.

Vår och höst anordnas medlemsmöten.

Vid dessa sammankomster inbjuds experter inom medicinska och sociala områden.
Information och debatt hör till föreningens viktiga arbetsuppgifter.

UTFLYKTER och FESTER arrangeras för trivsam samvaro.

Cirkelverksamheten i samarbete med ABF finns för olika grupper.

Kontakta oss för mer information!.